onsdag den 24. juni 2015

Giveaway ❤️

Skal du være den heldige vinder af disse smukke skindene body tattoos.

Jeg købte for noget tid siden dette super flotte fjer hårbånd   hos http://www.sigi-design.dk og nu har hun sendt nogle flotte inka deco tattoos til mig, som jeg har valgt at lave en giveaway med. 

Skal du være vinderen af disse 4 smukke ark. Så smid en kommentar med navn og e-mail. Vinderen bliver offentliggjort onsdag d. 1 juli ❤️❤️






De kan bruges alle steder på kroppen 
lige hvor du ønsker, de skinner så flot og Kan holde i ca 7 dage når de er påført på huden, alt efter hvor godt du passer på dem. De er vand fast, så de er helt perfekte til sommeren. 

Husk at gå ind og kig på hendes hjemmeside  http://www.sigi-design.dk hun har Virkelig nogle fine ting. 
Hun har også en Facebook side og Instagram du kan gå ind og følge 


Lidt inspiration. 






tirsdag den 9. juni 2015

Weekend Update

Hej skønne læsere. 
Jeg har haft en dejlig weekend. Torsdag havde jeg sidste skole dag, så min klasse og jeg var nede ved Søen i Hillerød og drak nogle øl og hyggede i solen, jeg fik alt for meget sol og fik det så skidt på vej hjem i toget øv. Fredag var jeg stadig skidt og træt, men skulle med cille til tatovør og efter spiste vi frokost og tog ud og red en tur i skoven efter. Lørdag var jeg på kommunen for at få lavet et nyt pas, og så tog min mor og jeg i Føtex og vi fandt lidt fint tøj ups hehe, jeg fandt to blonde bh'er, et par gamacher og en shorts jumpsuit. Søndag tog min mor og jeg på Roskilde dyrskue, det var så hyggeligt, og der er så mange dejlige dyr, vi var der halv 11 om formiddagen og vi var først hjemme kl 18.30 vi så heste show og meget andet. Jeg fik købt en jakke til mig selv og så købte jeg en slikkesten hestegodbidere og et super fint grønt underlag til Day light. Og ellers har jeg bare arbejdet slappet af og hygget med Day light. Imorgen onsdag skal jeg hente min eksamens opgave, og være sammen med min veninde Mette. Håber i har haft en god weekend❤️❤️❤️












søndag den 31. maj 2015

Update ❤️

Hej skønne læsere. 
Undskyld stilheden har mega travlt med skole, arbejde og hest at jeg ikke lige har haft tid til at blogge. Så i får lige en større Update på hvad jeg har lavet på det sidste ❤️ 
Jeg er jo begyndt at undervise som ridelærer og har lige fået en ny elev, så det er super godt og de er så søde mine elever. 
I sidste weekend var jeg hjemme hos min far, det var som altid helt vildt hyggeligt, elsker at være hjemme hos ham. Vi var også en tur i Roskilde til livsstilsmesse der var simpelthen så utroligt mange flotte ting, vi kunne have købt det hele hehe :)




Også har min mor og jeg bestilt ferie, vi skal til Rhodos her den 26 juli, glæder mig helt vildt meget, det bliver så lækkert bare at kunne slappe af og ikke skulle tænke på noget, også selvfølgelig blive lækker brun ❤️ :) 

Og så har jeg købt nogle nye ting i skal se. 


❤️lidt billeder fra den seneste tid ❤️
❤️❤️
Smukke day light 
Mad med min mor på Rungsted havn 

Maja og jeg til ølløb